Noutăți

Saint Valentine's Cards

etwinning

Fiecare școală participantă realizează cu elevii felicitări pt Ziua Îndrăgostiților (Saint Valentine' s Day) în care vor scrie urări în limba română și engleză. La proiect au participat elevi din clasele 5A, 6A și 7A, care au realizat felicitări. A fost organizată și o expoziție unde au putut fi văzute toate felicitările realizate de elevii școlii în cadrul proiectului.

Citește mai departe...

Let's share our traditional song

 etwinning

Muzica traditională este strâns legată de o anumită zonă geografică. Prezentând unii altora muzica traditională ne cunoaștem mai bine și ne dezvoltăm sentimentul de apartenență la un anumit grup, popor. 

Citește mai departe...

Once upon a time: The superstition, an scolar 2019-2020

etwinning

Scopul proiectului este să identifice superstiții pe care le au în comun diverse popoare din Europa. Elevii care fac parte din diverse culturi vor vorbi despre superstițiile din comunitățile lor. Astfel, toți participanții în proiect vor afla despre felul în care superstițiile sunt tratate în diverse culturi europene. 

Citește mai departe...

Our heritage, our future

 etwinning

Elevii participanți la acest proiect au ales o traditie cultural- religioasă specifică zonei geografice din care provin pe care au prezentat-o școlilor participante sub formă de postere, prezentări PPT, înregistrări audio-video. 

Citește mai departe...

Proiect E-Twining REMARKABLE WOMEN

 etwinning

Proiectul urmărește dezvoltarea competențelor lingvistice ale elevilor, să se realizeze un schimb intercultural, să facă învățarea atractivă și creativă.

Citește mai departe...

Be a child in the digital world

etwinning

Scopul proiectului este să atragă atenția asupra folosirii rețelelor de comunicare media de către elevi, asupra jocurilor, site-urilor de cumpărături online și comportamentelor negative pe care toate aceste medii le pot genera la copii și adolescenți.

Citește mai departe...

Festivities around the world

 etwinning

Proiectul vizează principalele sărbători și cum sunt ele celebrate în diferite state. În zilele noastre este important ca elevii să înțeleagă și să respecte moștenirea culturală a țării din care fac parte dar și a altor state.

Citește mai departe...

Once upon a time: The superstition, an scolar 2020-2021

etwinning

Proiectul ONCE UPON A TIME: THE SUPERSTITION a inceput a fi derulat de Scoala Gimnaziala Nr. 19 Brasov in anul scolar 2019-2020, cu un numar redus de participanti. Data fiind pandemia care a afectat tarile participante, acesta nu a putut fi derulat asa cum s-a dorit initial, drept pentru care initiatorii proiectului si-au droit reluarea lui pentru anul scolar in curs.

Citește mai departe...

Game-based teaching

etwinning

Acest proiect urmărește folosirea jocurilor și activităților creative în timpul orelor de limba engleză.

Citește mai departe...

Program

 PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. ȘTIUCĂ-LEFCENCU ADRIANA

Luni:  15.00-17.00

Miercuri:  8.00-10.00

Director adjunct,
prof. POPA MARILENA

Marți:  15.00-16.00

Vineri:  10.00-11.00

Revista școlii

revista16

Galerie foto

Galerie foto

Luni
20 Mai
Ziua internațională a metrologiei

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Program secretariat cu publicul:

Marți: 10-15

Joi: 10-15