Concursuri

Concursuri

La toate clasele elevii se vor putea înscrie la concursuri internaționale, naționale, județene și locale înscrise in CAEN, CAEJ.

Citește mai departe...

Comunicare.Ortografie.ro

Concursul Național comunicare.ortografie.ro este organizat de către: Asociaţia InteligenT în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale şi Editura Nomina. Concursul Național comunicare.ortografie.ro se adresează elevilor din clasele a II-a, a III-a, a IV-a. ) şi urmăreşte evaluarea competenţelor de Limba şi literatura română.
Concursul se va desfăşura pe 28 martie 2018.

Asii cunoasterii

A VI-a ediţie a concursului naţional de cultură generală şi de verificare a cunoştinelor dobândite "Aşii Cunoaşterii", va avea loc în data de  25 aprilie 2018.

Citește mai departe...

Fii inteligent la matematica

Concursul Național Fii InteligenT… la matematică este organizat de către: Asociaţia InteligenT în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale şi Editura Nomina. Concursul Național Fii InteligenT… la matematică se adresează elevilor din clasele a II-a,a III-a, a IV-a.) şi urmăreşte evaluarea competenţelor de Matematică.
Concursul se va desfăşura pe 30 martie 2018.

Micii Exploratori

Concursul Național Micii exploratori este organizat de către: Asociaţia InteligenT în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale şi Editura Nomina. Concursul Național Micii exploratori se adresează elevilor din clasele pregătitoare și clasa I şi urmăreşte evaluarea competenţelor specifice vârstei şcolare mici. Tematica concursului va valorifica experienţa proprie a copilului şi cunostinţele din toate ariile curriculare.
Concursul se va desfăşura pe 26 martie 2018.

Comper

1. Concursul școlar național de competență și performanță COMPER
Ediția 2017-2018 / Etapa I - 19 ianuarie 2018
COMPER – limba și literatura română
Nr. elevi participanți: 352

2. Concursul școlar național de competență și performanță COMPER
Ediția 2017-2018 / Etapa I - 26 ianuarie 2018
COMPER – matematică
Nr. elevi participanți: 404

Program

 

PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. CLAUDIA MIHAELA SAVU

Luni - orele 12.00-14.00

Director adjunct,
prof. LIVIA HAGIU 

Joi - orele 14.00-16.00

Revista școlii

revista scolii

Galerie foto

Galerie foto

Sâmbătă
18 Ianuarie
1968: Marin Sorescu publică piesa "Iona"

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Primul proiect important al Asociației Părinților

proiect perete de sticlaLa cererea conducerii școlii, în proiectul pentru supraînălțarea clădirii școlii este cuprinsă o sală de festivități. Astfel, două săli de clasă capătă dublă funcționalitate - săli de clasă (a 53 mp fiecare), pentru desfășurarea orelor de curs, și sală de festivități (106 mp). Pentru aceasta, se impune realizarea unui perete mobil, care să îndeplinească toate caracteristicile P.S.I., securitate și fonoabsorbant. Acesta NU nu este cuprins în bugetul lucrării de supraînălțare a școlii.

Pentru a realiza acest proiect, vă rugăm să participați cu sponsorizări către Asociația Părinților, astfel încât să ne putem desfășura serbările copiilor în școală, în această sală cu spațiu generos!

Mulțumim acelor părinți care deja au contribuit în acest sens!


Citește mai departe...