Misiune

Misiune

Şcoala noastră va avea uşile deschise pentru toţi cei care au nevoie de educaţie (copii, tineri şi adulţi) pentru a asigura apropierea între oameni, cunoaşterea şi acceptarea reciprocă în vederea unei convieţuiri armonioase.

Ne propunem să formăm deprinderea de a transforma cunoaşterea în cultură şi să asigurăm fiecărui elev şanse egale în procesul de integrare socio-profesională.

Într-o societate în continuă schimbare urmărim pregătirea deosebită a elevilor noștri în scopul unei raportări proactive la provocările vieții personale, profesionale și publice prin formarea și dezvoltarea de competențe absolute necesare adaptării la viață și înarmarea cu instrumente indispensabile menținerii dorinței de învățare continuă și pentru accesul permanent la surse de învățare.

Program

 

PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. CLAUDIA MIHAELA SAVU

Luni - orele 12.00-14.00

Director adjunct,
prof. LIVIA HAGIU 

Joi - orele 14.00-16.00

Revista școlii

revista scolii

Galerie foto

Galerie foto

Sâmbătă
18 Ianuarie
1968: Marin Sorescu publică piesa "Iona"

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Primul proiect important al Asociației Părinților

proiect perete de sticlaLa cererea conducerii școlii, în proiectul pentru supraînălțarea clădirii școlii este cuprinsă o sală de festivități. Astfel, două săli de clasă capătă dublă funcționalitate - săli de clasă (a 53 mp fiecare), pentru desfășurarea orelor de curs, și sală de festivități (106 mp). Pentru aceasta, se impune realizarea unui perete mobil, care să îndeplinească toate caracteristicile P.S.I., securitate și fonoabsorbant. Acesta NU nu este cuprins în bugetul lucrării de supraînălțare a școlii.

Pentru a realiza acest proiect, vă rugăm să participați cu sponsorizări către Asociația Părinților, astfel încât să ne putem desfășura serbările copiilor în școală, în această sală cu spațiu generos!

Mulțumim acelor părinți care deja au contribuit în acest sens!


Citește mai departe...