Proiecte educaționale

CARNAVALUL FRUNZELOR RUGINII – OCT. 2023

În perioada 23-27 octombrie 2023, la Școala Gimnazială Nr. 19 s-a desfășurat Săptămâna „Altfel”. Activitățile propuse de de conducătorii claselor ciclului primar și gimnazial au fost foarte diversificate, iar obiectivele acestora au fost atinse.

Citește mai departe...

TÂRG CARITABIL DE CRĂCIUN – 20-21.12.2022

De Crăciun, fii mai bun!
La propunerea Asociației Părinților din Școala Gimnazială nr. 19, s-a organizat un târg de Crăciun cu scopul de a îmbunătăți baza materială a laboratorului de informatică. Sub îndrumarea conducătorilor de clasă, elevii ciclului primar și gimnazial au realizat produse specifice sărbătorilor de iarnă pe care le-au vândut în cadrul târgului care s-a ținut în sala de sport a unității școlare.

Citește mai departe...

Probele de admitere pentru grupele "Pași spre excelență"

Probă matematică - click aici

Probă limba și literatura română - click aici 

Probă limba engleză - click aici 

Barem matematică - click aici

Barem limba și literatura română - click aici 

Barem limba engleză - click aici 

 

 

SĂPTĂMÂNA ȘCOALA ALTFEL „SĂ ȘTII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN”– 20-24.03.2023

Fiecare zi de școală este specială, fiecare zi este altfel, mai ales în Săptămâna Altfel „Să știi mai multe, să fii mai bun”!

Citește mai departe...

CARNAVALUL FRUNZELOR RUGINII – 21.10.2022

„Toamna este o a doua primăvară, când fiecare frunză este o floare”. (Albert Camus)
Toamna este anotimpul recoltei, al culorilor ce oferă un spectacol magnific al naturii. Elevii și cadrele didactice ale Școlii Gimnaziale Nr. 19 s-au bucurat împreună de simfonia naturii în data de 21 octombrie 2022, când s-a organizat „Carnavalul frunzelor ruginii”.

Citește mai departe...

Ziua Mondială a Educației

Ziua Mondială a Educației, cunoscută și sub numele de „Ziua mondială a profesorilor” (World Teachers' Day) este sărbătorită în fiecare an în data de 5 octombrie, având ca scop sensibilizarea populației cu privire la importanța rolului jucat de profesorii din întreaga lume în educație. Stabilită de către UNESCO începând cu anul 1994, Ziua mondială a educațieieste dedicată sărbătoririi profesiei, prin generarea de conștientizare cu privire la problemele profesorilor și prin asigurarea faptului că respectul față de profesori și față de educația profesionistă acordată de aceștia face parte din ordinea naturală a lucrurilor.

Citește mai departe...

SĂPTĂMÂNA VERDE 24-28.05.2023

La Școala Gimnazială Nr. 19, programul „Săptămâna verde” s-a desfășurat în perioada 24-28.05.2023. Poluarea și schimbările climatice ne afectează pe toți, iar ele sunt consecințe ale comportamentului nostru! Pământul are nevoie de noi, iar școala este locul în care copiii pot învăța să aibă mai multă grijă de el!

Citește mai departe...

9 mai - Ziua Europei

Concursul s-a desfășurat pe 5 mai, în școala noastră. A fost un concurs județean la care au participat și alte școli din municipiu precum, Școala Gimnazială Nr.9, Colegiul Național J. Honterus, Colegiul Național G. Moisil. Fiecare școală participantă a fost reprezentată de 2- 3 echipaje formate din 2-3 elevi. Fiecare echipaj a realizat un stand de promovare a unei țări membre a U.E. Standurile au avut elemente culturale, turistice și gastronomice specifice țării prezentate și au fost însoțite și de prezentari PPT. S-au acordat premii și mențiuni.

Citește mai departe9...

Ziua Siguranței Pacientului

Clasa a V-a C a organizat o mică expoziție de echipament medical, realizat de mânuțele îndemânatice ale elevilor.

Citește mai departe...

Program

 PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. ȘTIUCĂ-LEFCENCU ADRIANA

Luni:  15.00-17.00

Miercuri:  8.00-10.00

Director adjunct,
prof. POPA MARILENA

Marți:  15.00-16.00

Vineri:  10.00-11.00

Revista școlii

revista16

Galerie foto

Galerie foto

Luni
15 Iulie
România: Ziua mărcii poștale românești

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Program secretariat cu publicul:

Marți: 10-15

Joi: 10-15