Noutăți

Salvăm pădurea, colectând maculatură - campanie națională

Campania EcoAtitudine, alături de cele mai importante instituţii ale statului care activează în domeniul protecţiei mediului, îşi propune schimbarea unor mentalităţi care să determine atitudini eco.

Citește mai departe...

EU Code Week

EU Code Week este o inițiativă de bază a European Schoolnet Academy care are ca scop aducerea codării și alfabetizării digitale pentru toată lumea într-un mod distractiv și antrenant ...

Citește mai departe...

O bucurie de Crăciun

În perioada 9-11 decembrie 2019 în școala noastră s-a desfășurat proiectul SNAC ,,O bucurie de Crăciun” prin care elevii școlii noastre au adus darurile lor pentru copiii aflați în dificultate din evidența Fundației ,,Bucuria Darului” din Brașov.

Citește mai departeO...

Ziua internațională a drepturilor copilului

Ziua internațională a drepturilor copilului

Citește mai departe...

Campania educațională - Promovarea alimentației sănătoase în școli, organizată de Mega Image Romania.

În data de 15 octombrie 2019, de la ora  11,  elevii claselor a II-a și a III-a din școala  noastră, au  participat la campania națională  MEN/ ISJ, pentru promovarea alimentației sănătoase în școli, organizată de Mega Image Romania, cu susținerea Centrului de Excelență în Profilaxia și Tratamentul Obezității, condus de către Dr. Anamaria Iulian - Doctorând în științe psihologice, medic primar, nutritionist, pshiholog clinician și psihoterapeut specializat în terapia copilului și a familiei.

Citește mai departe...

Educația prin activități outdoor- vizionare spectacol

Joi, 15 octombrie, elevii ciclului primar din școala noastră au vizionat spectacolul Dănilă Prepeleac, la Teatrul Sică Alexandrescu din Brașov.

Citește mai departe...

Program

 

PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. CLAUDIA MIHAELA SAVU

Luni - orele 12.00-14.00

Director adjunct,
prof. LIVIA HAGIU 

Joi - orele 14.00-16.00

Revista școlii

revista scolii

Galerie foto

Galerie foto

Vineri
17 Ianuarie
1945: Eliberarea orașului Varșovia de sub ocupația hitleristă

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Primul proiect important al Asociației Părinților

proiect perete de sticlaLa cererea conducerii școlii, în proiectul pentru supraînălțarea clădirii școlii este cuprinsă o sală de festivități. Astfel, două săli de clasă capătă dublă funcționalitate - săli de clasă (a 53 mp fiecare), pentru desfășurarea orelor de curs, și sală de festivități (106 mp). Pentru aceasta, se impune realizarea unui perete mobil, care să îndeplinească toate caracteristicile P.S.I., securitate și fonoabsorbant. Acesta NU nu este cuprins în bugetul lucrării de supraînălțare a școlii.

Pentru a realiza acest proiect, vă rugăm să participați cu sponsorizări către Asociația Părinților, astfel încât să ne putem desfășura serbările copiilor în școală, în această sală cu spațiu generos!

Mulțumim acelor părinți care deja au contribuit în acest sens!


Citește mai departe...