Noutăți

Proiect Erasmus Plus, KA 1, Educație Școlară

sigla erasmus

APROBAT ÎN IUNIE 2019

Titlul proiectului- Optimizarea procesului educativ prin mijloace moderne specifice sec. XXI.

Perioada de desfășurare- 1.09-1019-31.08-2020

Scop- Eficientizarea învățării active centrate pe elev prin utilizarea mijloacelor TIC în procesul educativ, creșterea procentului profesorilor care utilizează TIC în procesul educativ, precum și creșterea rezultatelor școlare ale elevilor din școala noastră.


Impact- proiectul va avea impact asupra instituției și resurselor umane implicate. La nivel instituțional se va concretiza prin implementarea de noi planuri de management instituțional care să pună accent pe dimensiunea europeană a procesului educativ și o aplicare a curricumului național cu accent pe o predare inovativă, modernă și activă asigurându-se astfel calitatea procesului educativ. Dorim să valorificăm contactele din mobilități și să inițieim schimburi de bune practici între profesorii școlilor implicate în mobilități și între elevii din aceste țări.Un alt impact pozitiv va fi la nivelul comunității locale, deoarele creșterea calității actului educativ va încuraja părinții și alte instituții să susțină activități ale școlii, să se implice activ în evenimente și proiecte, să facă propuneri de activități sau sugestii de parteneriate.

Comunicarea părinți- școală se va îmbunătăți semnificativ, comunitatea având încredere în politicile promovate de școala noastră.

Program

 

PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. CLAUDIA MIHAELA SAVU

Luni - orele 12.00-14.00

Director adjunct,
prof. LIVIA HAGIU 

Joi - orele 14.00-16.00

Revista școlii

revista scolii

Galerie foto

Galerie foto

Vineri
17 Ianuarie
1945: Eliberarea orașului Varșovia de sub ocupația hitleristă

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Primul proiect important al Asociației Părinților

proiect perete de sticlaLa cererea conducerii școlii, în proiectul pentru supraînălțarea clădirii școlii este cuprinsă o sală de festivități. Astfel, două săli de clasă capătă dublă funcționalitate - săli de clasă (a 53 mp fiecare), pentru desfășurarea orelor de curs, și sală de festivități (106 mp). Pentru aceasta, se impune realizarea unui perete mobil, care să îndeplinească toate caracteristicile P.S.I., securitate și fonoabsorbant. Acesta NU nu este cuprins în bugetul lucrării de supraînălțare a școlii.

Pentru a realiza acest proiect, vă rugăm să participați cu sponsorizări către Asociația Părinților, astfel încât să ne putem desfășura serbările copiilor în școală, în această sală cu spațiu generos!

Mulțumim acelor părinți care deja au contribuit în acest sens!


Citește mai departe...