Noutăți

Contestații intensiv engleză

Contestațiile se depun joi 20.06.2019, la secretariatul școlii, între orele 11.30 - 12.30

Lucrările pot fi vizualizate înainte de contestații.

Probele orale nu se contestă!


 

Regulamentul-cadru de organizare şi funcţionare a claselor cu predare a unei limbi moderne în regim intensiv

Regulamentul-cadru de organizare şi funcţionare a claselor cu predare a unei limbi moderne în regim intensiv în unitățile de învățământ preuniversitar - OMEN nr. 4797/31.08.2017(click aici).  

Citește mai departe...

Suplimentare locuri cls. V, VII - engleză intensiv

Pentru anul școlar 2018/2019, la solicitarea școlii, ISJ Brașov a aprobat suplimentarea cu 3 locuri la cls a V-a și cu 2 locuri la cls a VII-a și organizarea, în cadrul școlii, a unui test / probă de competență lingvistică conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL).

Citește mai departe...

Detalii testare 19 iunie 2019

Testarea elevilor, în vederea admiterii pe locurile libere in clasele cu predare în regim intensiv a limbii engleze, va avea loc miercuri, 19 IUNIE , începând cu ora 10.00.

Citește mai departe...

Modele subiecte testare intensiv engleză

 

Testare elevi pentru ocuparea locurilor libere în clasele cu predare intensivă a lb. engleze

Perioada de depunere a cererilor de transfer pentru clasele cu predare in regim intensiv a limbii engleze (acolo unde au ramas locuri libere) este între 13.08.2018 si 31.08.2018, la secretariatul instituției  noastre, între orele 9.00 și 15.00, prin completarea unei cereri-tip de către părinții/tutorii legal instituiți ai elevilor.

Citește mai departe...

Detalii testare 5 septembrie

Testarea  elevilor,  în  vederea  admiterii pe locurile libere in  clasele cu  predare în  regim intensiv a limbii  engleze,  va  avea  loc  miercuri, 5  sept, începând  cu  ora  9.00.

Citește mai departe...

Program

 

PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. CLAUDIA MIHAELA SAVU

Luni - orele 12.00-14.00

Director adjunct,
prof. LIVIA HAGIU 

Joi - orele 14.00-16.00

Revista școlii

revista scolii

Galerie foto

Galerie foto

Sâmbătă
18 Ianuarie
1968: Marin Sorescu publică piesa "Iona"

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Primul proiect important al Asociației Părinților

proiect perete de sticlaLa cererea conducerii școlii, în proiectul pentru supraînălțarea clădirii școlii este cuprinsă o sală de festivități. Astfel, două săli de clasă capătă dublă funcționalitate - săli de clasă (a 53 mp fiecare), pentru desfășurarea orelor de curs, și sală de festivități (106 mp). Pentru aceasta, se impune realizarea unui perete mobil, care să îndeplinească toate caracteristicile P.S.I., securitate și fonoabsorbant. Acesta NU nu este cuprins în bugetul lucrării de supraînălțare a școlii.

Pentru a realiza acest proiect, vă rugăm să participați cu sponsorizări către Asociația Părinților, astfel încât să ne putem desfășura serbările copiilor în școală, în această sală cu spațiu generos!

Mulțumim acelor părinți care deja au contribuit în acest sens!


Citește mai departe...