Proiecte educaționale

Premiu de excelență

Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie a organizat, ȋn data de 28.09.2019, la Bucuresti, ediţia a XXI-a a Seminarului Naţional "Parteneriat în educaţia pentru mediul înconjurător".

Scopul întâlnirii l-a constituit prezentarea celor mai bune practici în promovarea programelor de educaţie pentru mediu. Specialişti şi practicieni din domeniul educaţional din intreaga tară au avut posibilitatea de a împărtăşi experienţe referitoare la dezvoltarea abilităţilor practice şi dobândirea competenţelor privind implementarea programelor CCDG şi a rezultatelor obţinute.

Școala Gimnazială nr 19 a fost reprezentata de dna director, prof. Claudia Savu si de dnele prof. Rodica Lupu, Gabriela Cătoiu si Lucia Grindu.

Școala noastră a fost premiată cu Premiul de excelență, de asemenea cu trofeul si certificatul Eco-Schools. 

Felicitări!

1

2

 

Program

 

PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. CLAUDIA MIHAELA SAVU

Luni - orele 12.00-14.00

Director adjunct,
prof. LIVIA HAGIU 

Joi - orele 14.00-16.00

Revista școlii

revista scolii

Galerie foto

Galerie foto

Duminică
15 Decembrie
1948: Este înființată Opera Maghiară de Stat din Cluj

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Primul proiect important al Asociației Părinților

proiect perete de sticlaLa cererea conducerii școlii, în proiectul pentru supraînălțarea clădirii școlii este cuprinsă o sală de festivități. Astfel, două săli de clasă capătă dublă funcționalitate - săli de clasă (a 53 mp fiecare), pentru desfășurarea orelor de curs, și sală de festivități (106 mp). Pentru aceasta, se impune realizarea unui perete mobil, care să îndeplinească toate caracteristicile P.S.I., securitate și fonoabsorbant. Acesta NU nu este cuprins în bugetul lucrării de supraînălțare a școlii.

Pentru a realiza acest proiect, vă rugăm să participați cu sponsorizări către Asociația Părinților, astfel încât să ne putem desfășura serbările copiilor în școală, în această sală cu spațiu generos!

Mulțumim acelor părinți care deja au contribuit în acest sens!


Citește mai departe...