Activitate

Ultima strigare pentru mansardarea Școlii 19. Prețul lucrărilor a fost majorat la 2,33 milioane de lei

Pe data de 12 iunie este termenul limită pentru depunerea ofertelor în vederea mansardării Şcolii Gimnaziale nr. 19.

Având în vedere că la licitaţia anterioară, care a avut termen de depunere a ofertelor data de 24 aprilie, nu s-a prezentat nici un ofertant, procedura a fost reluată pe 10 mai. Totodată, valoarea lucrarilor de proiectare și executie a fost majorată de la suma de la 2,1 milioane de lei, la suma de 2,33 milioane lei, inclusiv TVA. Durata prevăzută pentru realizarea lucrărilor este de 12 luni. Pentru început firma câștigătoare va trebui pregătească documentaţiile tehnice, respectiv să actualizeze avizele şi autorizaţiile, dar și să obţină certificatul energetic final.

Citește articolul complet din BizBrașov aici 

Program

 

PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. CLAUDIA MIHAELA SAVU

Luni - orele 12.00-14.00

Director adjunct,
prof. LIVIA HAGIU 

Joi - orele 14.00-16.00

Revista școlii

revista scolii

Galerie foto

Galerie foto

Marți
12 Noiembrie
Ziua Mondială de Luptă împotriva Pneumoniei

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Primul proiect important al Asociației Părinților

proiect perete de sticlaLa cererea conducerii școlii, în proiectul pentru supraînălțarea clădirii școlii este cuprinsă o sală de festivități. Astfel, două săli de clasă capătă dublă funcționalitate - săli de clasă (a 53 mp fiecare), pentru desfășurarea orelor de curs, și sală de festivități (106 mp). Pentru aceasta, se impune realizarea unui perete mobil, care să îndeplinească toate caracteristicile P.S.I., securitate și fonoabsorbant. Acesta NU nu este cuprins în bugetul lucrării de supraînălțare a școlii.

Pentru a realiza acest proiect, vă rugăm să participați cu sponsorizări către Asociația Părinților, astfel încât să ne putem desfășura serbările copiilor în școală, în această sală cu spațiu generos!

Mulțumim acelor părinți care deja au contribuit în acest sens!


Citește mai departe...