Noutăți

Erasmus - Mobilitate 1

sigla erasmus

Erasmus+ este programul Uniunii Europene pentru educație, formare, tineret și sport în Europa. Cu un buget de 14,7 miliarde de Euro, programul oferă unui număr de peste 4 milioane de europeni posibilitatea de a studia, de a se forma și de a dobândi experiență în străinătate. Programul nu li se adresează numai studenților sau elevilor, el oferind oportunități pentru diverse categorii de persoane și organizații.

Citește mai departe...

Anunț selecţie pentru cadre didactice privind participarea la Proiectul Erasmus+

sigla erasmus

“Improvement of the educational process by means of modern technological tools specific to the 21st century” – “Optimizarea procesului educativ prin mijloace moderne specifice sec. XXI”

În urma aprobării finanţării proiectului strategic KA101, 2019-1-RO01-KA101-061598, “Optimizarea procesului educativ prin mijloace moderne specifice sec. XXI”, proiect cofinanţat de Comisia Europeană prin AGENŢIA NAȚIONALĂ PENTRU PROGRAME COMUNITARE ÎN DOMENIUL EDUCAȚIEI ȘI FORMĂRII PROFESIONALE, Școala Gimnazială Numărul 19, Brașov, va organiza concurs de selecţie pentru profesorii participanţi la mobilitațile proiectului “Optimizarea procesului educativ prin mijloace moderne specifice sec. XXI”

Citește mai departe...

Implementarea proiectului Erasmus Plus

sigla erasmus

Implementarea proiectului Erasmus Plus

Optimizarea procesului de învățământ prin mijloace moderne specifice sec. XXI

Citește mai departe...

Rezultate selecţie pentru cadre didactice privind participarea la Proiectul Erasmus+

sigla erasmus

 

 

 

 Proiect Erasmus Plus, KA 1, Educație Școlară

sigla erasmus

APROBAT ÎN IUNIE 2019

Titlul proiectului- Optimizarea procesului educativ prin mijloace moderne specifice sec. XXI.

Perioada de desfășurare- 1.09-1019-31.08-2020

Scop- Eficientizarea învățării active centrate pe elev prin utilizarea mijloacelor TIC în procesul educativ, creșterea procentului profesorilor care utilizează TIC în procesul educativ, precum și creșterea rezultatelor școlare ale elevilor din școala noastră.

Citește mai departe...

Erasmus - Mobilitate 2

sigla erasmus

În periada 27 ianuarie- 2 februarie 2020, s-a desfășurat al doilea flux de formare a altor 3 cadre didactice din școala noastră în cadrul proiectului Erasmus Plus Optimizarea procesului educativ prin mijloace moderne specifice sec. XXI. Cursul de formare a fost in Dublin și s-a numit There’s an App for That! Exploring the best Apps for Teaching and Student Learning. Cele 3 cadre didactice participante la acest curs au fost: prof. înv primar Cătoiu Gabriela, prof. de limba si literatura română Tropcea Daniela și prof de istorie Voica Carmen-Florentina.  Ceilalţi cursanţi prezenţi au fost din România, Cehia, Italia şi Spania, profesori de diverse discipline precum informatică, psihologie, spaniolă, engleză, arhitectură. Cursul a avut ca scop prezentarea de aplicații diverse și modul lor de intergrare eficientă în procesul educativ.

Citește mai departe...

Program

 PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. ȘTIUCĂ-LEFCENCU ADRIANA

Luni:  15.00-17.00

Miercuri:  8.00-10.00

Director adjunct,
prof. POPA MARILENA

Marți:  15.00-16.00

Vineri:  10.00-11.00

Revista școlii

revista16

Galerie foto

Galerie foto

Luni
15 Iulie
România: Ziua mărcii poștale românești

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Program secretariat cu publicul:

Marți: 10-15

Joi: 10-15