Evaluarea națională

Program de depunere a cererilor privind vizualizarea lucrărilor ( EN cls a VIII-a)

Depunerea cererilor prin care se solicită vizualizarea lucrărilor de la Evaluarea Națională, clasa a VIII-a, se poate face la secretariatul școlii noastre, în zilele de 2 și 3 iulie 2019, între orele 8.00 și 15.00.

Vizualizarea efectivă se va realiza între 15 și 19 iulie 2019. Comisia județeană va stabili exact perioada, programul zilnic și locul în care se pot vizualiza lucrările.

Solicitarea de vizualizare și respectiv vizualizarea lucrărilor, nu pot conduce la reevaluarea și/sau modificarea notelor acordate lucrării. 

Program

 

PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. CLAUDIA MIHAELA SAVU

Luni - orele 12.00-14.00

Director adjunct,
prof. LIVIA HAGIU 

Joi - orele 14.00-16.00

Revista școlii

revista scolii

Galerie foto

Galerie foto

Vineri
17 Ianuarie
1945: Eliberarea orașului Varșovia de sub ocupația hitleristă

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Primul proiect important al Asociației Părinților

proiect perete de sticlaLa cererea conducerii școlii, în proiectul pentru supraînălțarea clădirii școlii este cuprinsă o sală de festivități. Astfel, două săli de clasă capătă dublă funcționalitate - săli de clasă (a 53 mp fiecare), pentru desfășurarea orelor de curs, și sală de festivități (106 mp). Pentru aceasta, se impune realizarea unui perete mobil, care să îndeplinească toate caracteristicile P.S.I., securitate și fonoabsorbant. Acesta NU nu este cuprins în bugetul lucrării de supraînălțare a școlii.

Pentru a realiza acest proiect, vă rugăm să participați cu sponsorizări către Asociația Părinților, astfel încât să ne putem desfășura serbările copiilor în școală, în această sală cu spațiu generos!

Mulțumim acelor părinți care deja au contribuit în acest sens!


Citește mai departe...