Examene

Înscrierea și admiterea în clasa a V-a cu predare în regim intensiv a limbii engleze, pentru anul școlar 2021-2022

Înscrierea elevilor se va face în perioada 7 – 11 iunie 2021, iar testul va avea loc pe data de 2 iulie 2021, începând cu ora 10.

INFORMAȚII DESPRE ÎNSCRIEREA ȘI ADMITEREA ÎN CLASA A V-A CU PREDARE ÎN REGIM INTENSIV A LIMBII ENGLEZE, PENTRU ANUL ȘCOLAR 2021-2022

    Nr. locuri:

   Clasa a V-a -26            Clasa a VI-a, a VII-a, a VIII-a – 0 locuri

  • Data testării: 2 iulie 2021, începând cu  ora 10
  • Înscrierea elevilorse va face fizic, la secretariatul școlii, sau online, prin completarea/trimiterea  de către părinții/tutorii legal instituiți ai elevilor a unei cereri – tip (descarcă aici) pe adresa de mail a școlii (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.),în perioada 7 – 11 iunie 2021. Veți primi replay la mesajul trimis, care va cuprinde confirmarea primirii cererii și numărul de înregistrare.

Pentru elevii care provin din alte școli se solicită și carnetul de note vizat pe anul în curs.

În  cazul în care numărul elevilor înscriși, pentru admiterea în clasa a V-a, depășește numărul de locuri aprobat, se organizează, în cadrul școlii, un test/o probă de competență lingvistică .

Vă informăm că Testul de competențe lingvistice pentru admiterea în clasa a V-a cu program intensiv de studiu al unei limbi moderne de circulație internațională constă  într-o probă scrisă, cu durata de 50 minute.

Ordinul care reglementează organizarea și desfășurarea testului de competențe lingvistice pentru admiterea în clasa a V-a cu program intensiv de studiu al unei limbi moderne de circulație internațională în anul școlar 2020 – 2021 este publicat în Monitorul Oficial al României, atașat prezentului anunț.

Detaliile specifice desfășurării testării (numărul candidaților, repartizarea pe săli, rechizitele necesare în ziua testării, ora sosirii copiilor la școală, condiții de respectat pentru prevenirea infectării cu Sars-COV-2  etc) vor fi afișate în data de 30 iunie 2021 (la avizier și pe site-ul școlii).

Director,

prof. Claudia  Savu

 

Procedura operațională privind organizarea și desfășurarea admiterii în clasa a V-a intensiv engleză, an școlar 2021-2022 - descarcă aici

Ordin privind regulamentul cadru - descarcă aici

Ordin în Monitorul oficial - descarcă aici

Cerere de înscriere - descarcă aici

Constituirea unei formațiuni de studiu la nivelul clasei a V-a - descarcă aici

Modele de subiecte - descarcă aici

Tematică orientativă - descarcă aici

 

 

 

Program

 

PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. ȘTIUCĂ-LEFCENCU ADRIANA

Luni - orele 11.00-13.00

Director adjunct,
prof. POPA MARILENA

Joi - orele 14.00-15.00

Revista școlii

revista13

Galerie foto

Galerie foto

Duminică
05 Decembrie
Ziua Mondială a Solului

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.