Examene

Detalii testare 19 iunie 2019

Testarea elevilor, în vederea admiterii pe locurile libere in clasele cu predare în regim intensiv a limbii engleze, va avea loc miercuri, 19 IUNIE , începând cu ora 10.00.

Elevii sunt rugați să se prezinte cu 30 de minute înaintea începerii probei, având asupra lor: carnetul de elev vizat(cu poză), pix sau stilou de culoare albastră (exclus pix de tip PILOT), apa.

Testul de competență lingvistică va începe cu proba scrisă (între orele 10.00 și 11.00 ). Elevii inscrisi pentru testare vor intra în salile de la parter, respectând repartizarea afișată.

Începând cu ora 11. 15, se va desfășura proba orală, elevii fiind testați , pe clase, în ordine alfabetică.

Etapele I și a II-a ale probei orale se vor desfășura consecutiv, pentru fiecare candidat ( pe masura ce elevul sustine etapa I, intra imediat in alta sala pentru etapa 2).

Pentru etapa 2 (dialogul) elevii vor forma echipe de cate 2 conform ordinii alfabetice.

Rezultatele vor fi afișate în aceeasi zi , după finalizarea evaluării.

Conform ROI, nota minima de admitere este 8.00.

Președinte comisie,

Director, prof. Claudia Savu

Repartizarea pe săli - click aici


 

 

Program

 

PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. CLAUDIA MIHAELA SAVU

Luni - orele 12.00-14.00

Director adjunct,
prof. LIVIA HAGIU 

Joi - orele 14.00-16.00

Revista școlii

revista scolii

Galerie foto

Galerie foto

Sâmbătă
18 Ianuarie
1968: Marin Sorescu publică piesa "Iona"

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Primul proiect important al Asociației Părinților

proiect perete de sticlaLa cererea conducerii școlii, în proiectul pentru supraînălțarea clădirii școlii este cuprinsă o sală de festivități. Astfel, două săli de clasă capătă dublă funcționalitate - săli de clasă (a 53 mp fiecare), pentru desfășurarea orelor de curs, și sală de festivități (106 mp). Pentru aceasta, se impune realizarea unui perete mobil, care să îndeplinească toate caracteristicile P.S.I., securitate și fonoabsorbant. Acesta NU nu este cuprins în bugetul lucrării de supraînălțare a școlii.

Pentru a realiza acest proiect, vă rugăm să participați cu sponsorizări către Asociația Părinților, astfel încât să ne putem desfășura serbările copiilor în școală, în această sală cu spațiu generos!

Mulțumim acelor părinți care deja au contribuit în acest sens!


Citește mai departe...