Examene

Informații despre înscrierea și admiterea în clasa a V-a și în clasele a VII-a și a VIII-a (pe locurile rămase libere) cu predare în regim intensiv a limbii engleze, pentru anul școlar 2019-2020

Nr. locuri:

Clasa a V-a -28

Clasa a VI-a - 0

Clasa a VII-a- 5 

Clasa a VIII-a- 1

  • Data testării: 19 iunie 2019, începând cu  ora 10
  • Înscrierea elevilor se va face la secretariatul școlii, în perioada 3 – 12 iunie 2019, între orele 8.00 și 15.00, prin completarea unei cereri-tip de către părinții/tutorii legal instituiți ai elevilor.

În  cazul în care numărul elevilor înscriși, pentru admiterea în clasa a V-a, depășește numărul de locuri aprobat, se organizează, în cadrul școlii, un test/o probă de competență lingvistică conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL).

Pentru ocuparea locurilor ramase libere la clasele a VII-a  și a VIII-a, se organizează, de  asemenea, în cadrul școlii, un test/o probă de competență lingvistică conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL).

Pentru informații privind structura subiectelor aferente testului de competență lingvistică, studiați anexa 2 din OMEN nr. 4797/31.08.2017(click aici).

Detaliile specifice desfășurării testării (numărul candidaților, repartizarea pe săli, rechizitele necesare în ziua testării, ora începerii probei scrise și a celei orale etc) vor fi afișate în data de 18 iunie 2019 (la avizier și pe site-ul școlii).

 

Președinte  comisie,

Director, prof. Claudia  Savu

 

                    

 

Program

 

PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. CLAUDIA MIHAELA SAVU

Luni - orele 12.00-14.00

Director adjunct,
prof. LIVIA HAGIU 

Joi - orele 14.00-16.00

Revista școlii

revista scolii

Galerie foto

Galerie foto

Vineri
17 Ianuarie
1945: Eliberarea orașului Varșovia de sub ocupația hitleristă

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Primul proiect important al Asociației Părinților

proiect perete de sticlaLa cererea conducerii școlii, în proiectul pentru supraînălțarea clădirii școlii este cuprinsă o sală de festivități. Astfel, două săli de clasă capătă dublă funcționalitate - săli de clasă (a 53 mp fiecare), pentru desfășurarea orelor de curs, și sală de festivități (106 mp). Pentru aceasta, se impune realizarea unui perete mobil, care să îndeplinească toate caracteristicile P.S.I., securitate și fonoabsorbant. Acesta NU nu este cuprins în bugetul lucrării de supraînălțare a școlii.

Pentru a realiza acest proiect, vă rugăm să participați cu sponsorizări către Asociația Părinților, astfel încât să ne putem desfășura serbările copiilor în școală, în această sală cu spațiu generos!

Mulțumim acelor părinți care deja au contribuit în acest sens!


Citește mai departe...