Activitate

Anunţ important - înscriere clasa pregătitoare 2020-2021

- Procesul de înscriere a copiilor pentru clasa pregătitoare 2020/2021 continuă până la 7 iulie 2020.

 - Părintele/tutorele legal al copilului poate să completeze cererea-tip de înscriere online sau să o descarce din aplicația informatică, să o completeze și să o transmită la Școala Gimnazială nr. 19, împreună cu documentele doveditoare și cu o declarație-tip pe proprie răspundere, cu privire la veridicitatea datelor și informațiilor completate.

- Transmiterea documentelor către școală se poate face pe e-mail (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) sau prin poștă. Părintele are posibilitatea să decidă dacă depune direct la unitatea de învățământ cererea-tip de înscriere, respectiv documentele doveditoare ( dacă se alege această cale, e necesară o programare telefonică 0268 329007 sau 0770724385 )

- Pentru a putea valida cererea-tip, Comisia de înscriere din școală compară datele completate în cererea-tip cu documentele transmise.

- Pentru copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2020, inclusiv, părintele prezintă la înscriere recomandarea de la grădiniță. Dacă nu a frecventat grădinița sau e venit din străinătate, prezintă la înscriere recomandarea eliberată de CJRAE.

- În situația transmiterii documentelor pe e-mail, prin poștă, se solicită arhivarea documentelor într-un singur pachet/mail. Școala va trimite părintelui confirmare de primire , cu număr de înregistrare.

Ex: Bună ziua! Am primit documentele. Înscrierea copilului....( nume copil )...... pentru clasa pregătitoare 2020-2021 s-a înregistrat la Școala Gimnazială nr. 19 Brașov, cu nr. înreg...../ data.
Sau
Ex. Bună ziua! Documentația este incompletă....( se va specifica documentul lipsă ). Înscrierea copilului ....... ( nume copil ) .....nu s-a înregistrat. Vă rugăm să reveniți până la data de 7 iulie 2020, ora 12.00.

- Documentele care au stat la baza înscrierii online pentru clasa pregătitoare vor fi solicitate și în format fizic, în termen de maximum două săptămâni de la începerea cursurilor.

- ÎNSCRIERILE CARE S-AU REALIZAT ȘI VALIDAT ÎNAINTE DE 11 MARTIE 2020, RĂMÂN VALABILE.

 

Lista documentelor necesare la momentul înscrierii în clasa pregătitoare ( completării cererilor-tip), pentru anul școlar 2020-2021:

- cerere- tip de înscriere - generată de aplicația informatică (https://inscriere.edu.ro/cerere/)

- acte de identitate ale părinților - fotocopii

- certificat de naștere al copilului - fotocopie

- recomandarea de la grădiniță pentru copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2020. Dacă nu a frecventat grădinița sau e venit din străinătate prezintă la înscriere recomandarea eliberată de CJRAE.

- declarație-tip pe proprie răspundere - descarcă aici

- părinții divorțați depun o copie a hotărârii judecătorești definitive din care rezultă modul în care se exercită autoritatea părintească și unde a fost stabilită locuința minorului - fotocopie

- Dacă înscrierea se realizează la sediul școlii toate aceste documente vor fi prezentate în original și copie, într-un dosar plic.

 

Ordinul de ministru (modificat și completat) privind înscrierea în învățământul primar (anul școlar 2020 -2021) a fost publicat în Monitorul Oficial - citeşte articolul complet aici:

https://www.edu.ro/ordinul-de-ministru-privind-%C3%AEnscrierea-%C3%AEn-%C3%AEnv%C4%83%C8%9B%C4%83m%C3%A2ntul-primar-fost-publicat-%C3%AEn-monitorul-oficial

 

Program

 

PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. ȘTIUCĂ-LEFCENCU ADRIANA

Luni - orele 11.00-13.00

Director adjunct,
prof. POPA MARILENA

Joi - orele 14.00-15.00

Revista școlii

revista13

Galerie foto

Galerie foto

Luni
27 Septembrie
Ziua Mondială a Turismului

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.