Activitate

Mansardă de 2,1 milioane de lei: opt noi săli de clasă la Şcoala Gimnazială nr. 19

Primăria Braşov a lansat ieri (13 martie 2018) licitaţia pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de mansardare a Şcolii Gimnaziale nr. 19, proiect prin care, la această unitate de învăţământ, se vor amenaja 7 noi săli de clasă, un laborator şi grupuri sanitare.

Valoarea estimată contractului este de 1.765.391 lei (2.100.815 lei cu TVA), finanţarea fiind asigurată integral de la bugetul local. Potrivit viceprimarului Braşovului Barabas Laszlo, termenul de depunere a ofertelor este 16 aprilie, iar criteriul de atribuire va fi „preţul cel mai scăzut”.
  Obiectivul acestei proceduri este ca, prin mansardarea clădirii, să se creeze spaţii noi, necesare amenajării unor săli de clasă care să acopere toate solicitările de înscriere pentru elevii care locuiesc în zonă. Pentru această extindere este necesară proiectarea şi execuţia unor lucrări de construcţii şi instalaţii aferente clădirii, dar nu va fi nevoie de intervenţii la structura de rezistenţă a imobilului.
  Durata de implementare a proiectului este de 12 luni, perioadă în care constructorul va trebui să rezolve toate documentaţiile aferente (obţinerea sau actualizarea unor avize şi autorizaţii, elaborarea proiectului tehnic cu respectarea tuturor cerinţelor ISU, pregătirea detaliilor de execuţie şi a documentaţiei tehnice pentru organizarea execuţiei), dar şi să finalizeze lucrările. Tot constructorul va trebui să asigure asistenţa tehnică pe perioada execuţiei lucrărilor, până la semnarea procesului-verbal de recepţie, dar şi să obţină certificatul energetic final.

Citește articolul complet din Bună ziua Brașov aici sau din Brașov TV aici

 

Program

 PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. ȘTIUCĂ-LEFCENCU ADRIANA

Miercuri:  11.00-13.00

Vineri:  13.00-15.00

Director adjunct,
prof. POPA MARILENA

Luni:  14.00-15.00

Joi:  10.00-12.00

Revista școlii

revista13

Galerie foto

Galerie foto

Sâmbătă
28 Ianuarie
Ziua mondială a protecției datelor

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.