Activitate

Scenariu roșu

Începând din 28.X 2020, conform hotărârii CJSU, în municipiul Brașov, cursurile se vor desfășura exclusiv online, în scenariul roșu, până la data la care autoritățile vor lua o altă hotărâre.

Se va respecta succesiunea disciplinelor din orarul obișnuit, precum și durata activităților ( fiecare profesor/învățător evaluează permanent prezența activă a elevilor și poate hotărî, atunci când se impune, alternarea în cadrul unei ore de curs a predării sincrone cu cea asincronă pentru ca elevii ( mai ales cei mici ) să nu fie nevoiți să stea conectați prea mult timp în fața dispozitivelor. Profesorii își vor adapta modalitățile de predare la nevoile claselor de elevi.

Se va utiliza o singura platformă educațională , aceeași ca și până acum, G-Suite for Education.

Se vor respecta recomandările MEC privind organizarea activității didactice online, iar fiecare părinte va trimite către diriginte declarația aferentă ( vezi anunțul anterior ). De asemenea, se respectă regulile de desfășurare a orelor în online prezentate în ROI și discutate cu elevii și părinții școlii noastre.

Comunicarea profesor-elev- părinte rămâne deosebit de importantă și în această perioadă!

Conducatorii de clase asigură această comunicare, colaborând cu dumneavoastră ( reciproca e absolut necesară ), precum și legatura dintre elevi/parinți și profesorii claselor de elevi.

Pentru sănătatea noastră, a tuturor, indiferent de scenariu, e indicat să se respecte continuu recomandările privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)

Multă sănătate și succes tuturor!

 

Director,
prof. Claudia Savu

 

 

Program

 

PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. ȘTIUCĂ-LEFCENCU ADRIANA

Luni - orele 11.00-13.00

Director adjunct,
prof. POPA MARILENA

Joi - orele 14.00-15.00

Revista școlii

revista13

Galerie foto

Galerie foto

Duminică
05 Decembrie
Ziua Mondială a Solului

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.