Activitate

Mesajul dnei director la sfârșit de an școlar

Dragii  mei!

 

Anul acesta, spre deosebire de alți ani, treceți virtual prin arcada de flori  a încheierii cursurilor școlare. Vă vor lipsi  zilele minunate cu profesorii voștri dragi, vă vor lipsi îmbrățișările, urările de final de an, zâmbetele și lacrimile de emoție, jocul, dansul, veselia…..multe. Dar să nu vă lipsească bucuria! Voi sunteți învingătorii! Nu încetați să zâmbiți. Ați reușit într-o perioadă grea, pe care nicio generație nu a  parcurs-o până acum. Prin răbdare, ascultare, cumințenie, muncă, seriozitate, responsabilitate  și efort maxim. Ați crescut frumos. Pentru  felul în care ați primit învățarea online și pentru comportamentul vostru în perioada de pandemie,vă mulțumesc și vă felicit  pe toți, elevi, părinți, profesori!

Vă așteptăm la toamnă când deja veți fi școlari într-o clasă superioară. Profesori școlii vor  fi acolo să vă întâmpine iar, cu dragoste, cu căldură, cu emoție. Nu ne-am îndepărtat unii de ceilalți, chiar dacă am fost departe fizic.Voi sunteți acolo, în inima noastră mare în care încap mii de copii, zeci de generații. Dar, e sigur faptul că ne este tare dor de voi!

Mă uit în sufletul Școlii Gimnaziale nr. 19. Acolo văd o singură familie mare: elevi, părinți, profesori. Emoția , munca și iubirea ne leagă pentru totdeauna. Continuați să urcați pe drumul ascendent al cunoașterii și  nu încetați să visați!

Părinții voștri sunt acolo, vă țin de mână, trebuie doar să vă întoarceți mereu inima și privirea către ei, cu dragoste, respect, recunoștință. Dragi părinți de copii  maturizați prea repede, vă mulțumesc cu adânc respect pentru că ne-ați recunoscut munca, ne-ați ajutat, ne-ați sprijinit, pentru că aveți copii minunați de care sunt mândră, de toți și de fiecare în parte! Dumnezeu să vă binecuvânteze copiii și familia. A fost greu, dar cei puternici înving.

Continuați, drumul abia începe.

Colaborarea școală – familie, garanția succesului școlar!

EDUCAȚIA ESTE LUMINA! IUBIREA ESTE IZVORUL! MUNCA ESTE  SUCCESUL! SĂNĂTATEA ESTE TOTUL! OMUL ESTE ȘI DĂ VALOARE!

Vă așteptăm la școală, atunci când autoritățile vor permite acest lucru, în condiții absolut sigure!

Până atunci, vă doresc VACANȚĂ PLĂCUTĂ!

Felicitări premianților!

Felicitări tuturor!

prof. Claudia Mihaela Savu

Director al Școlii Gimnaziale nr. 19 Brașov


 

 

Program

 

PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. CLAUDIA MIHAELA SAVU

Luni - orele 12.00-14.00

Director adjunct,
prof. LIVIA HAGIU 

Joi - orele 14.00-16.00

Revista școlii

revista scolii

Galerie foto

Galerie foto

Joi
16 Iulie
Franța -- Ziua memoriei naționale

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Mobil secretariat:   0768 185708
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.