Activitate

Şcoala 19 mai rămâne în şantier

Noul etaj va fi gata în luna decembrie. Iniţial, lucrările ar fi trebuit să fie terminate în 14 septembrie, dar, între timp, au fost modificate soluţiile tehnice

Începute anul trecut, lucrările de extindere a Şcolii Gimnaziale nr. 19 se vor încheia în iarna acestui an, nu în luna septembrie, aşa cum fusese estimat iniţial. De altfel, proiectul a fost modificat, având în vedere că iniţial s-a dorit mansardarea clădirii însă, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, a fost aleasă o altă soluţie tehnică. De asemenea, se vor efectua lucrări suplimentare, pentru ca unitatea şcolară să respecte noile standarde privind protecţia împotriva incendiilor.

 

Citește articolul complet din Bună Ziua Brașov aici 

Program

 

PROGRAM AUDIENȚE:

Director,
prof. CLAUDIA MIHAELA SAVU

Luni - orele 12.00-14.00

Director adjunct,
prof. LIVIA HAGIU 

Joi - orele 14.00-16.00

Revista școlii

revista scolii

Galerie foto

Galerie foto

Vineri
17 Ianuarie
1945: Eliberarea orașului Varșovia de sub ocupația hitleristă

Contact

Adresă:   Aleea Lăcrămioarelor nr.2
Telefon:   0268 329007
Fax:   0268 329007
Email:   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.Primul proiect important al Asociației Părinților

proiect perete de sticlaLa cererea conducerii școlii, în proiectul pentru supraînălțarea clădirii școlii este cuprinsă o sală de festivități. Astfel, două săli de clasă capătă dublă funcționalitate - săli de clasă (a 53 mp fiecare), pentru desfășurarea orelor de curs, și sală de festivități (106 mp). Pentru aceasta, se impune realizarea unui perete mobil, care să îndeplinească toate caracteristicile P.S.I., securitate și fonoabsorbant. Acesta NU nu este cuprins în bugetul lucrării de supraînălțare a școlii.

Pentru a realiza acest proiect, vă rugăm să participați cu sponsorizări către Asociația Părinților, astfel încât să ne putem desfășura serbările copiilor în școală, în această sală cu spațiu generos!

Mulțumim acelor părinți care deja au contribuit în acest sens!


Citește mai departe...